În week-end, au curs amenzile de la Poliția Rutieră, iar 25 de șoferi au rămas fără permise

La finele săptămânii trecute, polițiștii din Bistrița-Năsăud au aplicat amenzi de peste 90.000 lei și au reținut 25 de permise de conducere. Totodată, 3 certificate de înmatriculare au fost retrase. De asemenea, doi tineri s-au ales cu dosare penale pentru conducere fără permis.

 

 

În weekendul care tocmai s-a încheiat, polițiștii cu atribuții pe linie rutieră au intensificat acțiunile pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, în tot județul.

Astfel, în perioada 16-18 noiembrie, ca urmare a neregulilor constatate, polițiștii au constatat și aplicat 274 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 94.000 de lei. Totodată, ca urmare a celor constatate, 25 de conducători auto au rămas fără permise de conducere. Oamenii legii au retras, de asemnea, și 3 certificate de înmatriculare.

 

Printre cei opriți în trafic și verificați de polițiștii bistrițeni se numără și doi tineri, unul din județul Iași, celălalt din Bistrița-Năsăud.

Astfel, pe 17 noiembrie, un tânăr de 25 de ani, din Rediu, județul Iași, a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier pe DN17, în localitatea Viile Cristurului, în timp ce conducea un microbuz cu viteză de peste limita legală, fiind înregistrat de aparatul radar.

După ce au efectuat verificări, polițiștii au constatat faptul că tânărul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pentru 90 de zile.

În aceeași zi, pe raza localității Galații Bistriței, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița l-au depistat și oprit în trafic pe un tânăr de 18 ani, din localitatea Dipșa, care conducea un autoturism, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale și efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.