Ionuț Simionca: Am reușit să promovez o lege care poate salva vieți! Trebuie să avem grijă

„Trebuie să avem grijă ca evenimente tragice precum cel din Clubul Colectiv să nu se mai poată repeta, trebuie să ne asigurăm că nu se mai pierd vieți omenești din aceleași motive”, a scris pe pagina sa de Facebook deputatul PMP Ionuț Simionca, cu prilejul împlinirii a trei ani de la tragedia din Colectiv.

 

În primul meu mandat de deputat al bistrițenilor, am reușit să promovez o lege care poate salva vieți. Pentru cei ce au murit nevinovați în incendiul din seara zilei de 30 octombrie 2015, pradă inconștienței și nepăsării, nu se mai poate face prea mult. Dumnezeu să-i odihnească în pace…!„, a transmis, marți, deputatul PMP de Bistrița-Năsăud Ionuț Simionca.

Deputatul consideră că românii au obligația să se asigure că evenimente tragice precum cel petrecut în urmă cu trei ani să nu mai abă loc.

Avem obligația să facem ceva pentru ceilalți semeni ai noștri, trebuie să avem grijă ca evenimente tragice precum cel din Clubul Colectiv să nu se mai poată repeta. Trebuie să ne asigurăm că nu se mai pierd vieți omenești din aceleași motive„, a scris Ionuț Simionca.

Deputatul PMP de Bistrița-Năsăud este cel care a inițiat aşa-numita Lege Colectiv, conform căreia, dacă un spaţiu public cu destinația de comerț, cultură sau turism care funcţionează fără autorizaţie de securitate la incendiu, este obligatoriu să semnaleze acest aspect printr-un panou.

Am inițiat un act normativ, aşa-numita Lege Colectiv, care, din 15 ianuarie 2018, a devenit Legea nr. 28 pentru completarea Legii privind apărarea împotriva incendiilor. Dacă un club, restaurant sau alt spaţiu public cu destinația de comerț, cultură sau turism funcţionează fără autorizaţie de securitate la incendiu, este obligatoriu ca lipsa acesteia să fie semnalată printr-un panou„, a precizat Ionuț Simionca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.