Ionuț Simionca: Cine s-a vândut PSD-ului, domnule deputat PNL Florin Roman? Acum v-ați dat arama pe față

Deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, a reacționat dur pe Facebook, după ce în Comisia de administrație publică deputații, cu excepția unuia, cel al PMP, au votat împotriva legii de anulare a pensiilor speciale. Deputatul bistrițean a fost deranjat cel mai tare de votul deputaului PNL Florin Roman, despre care Ionuț Simionca spune că „s-a vândut PSD-ului”.

 

Legea de anulare a pensiilor speciale a primit, marți, aviz negativ în Comisia pentru administrație publică a Camerei Deputaților, fapt care a dus la o reacție dură a deputatului bistrițean Ionuț Simionca. Asta în condițiile în care deputatul liberal Florin Roman, care de altfel este și președintele Comisiei pentru administrație publică a Camerei Deputațilori, alături de ceilalți membri PNL ai comisiei s-au abținut de la vot.

Cine s-a vândut PSD-ului, domnule deputat PNL Florin Roman?„, întreabă deputatul bistrițean.

În acest context, Ionuț Simionca precizează că singurul care a votat pentru proiectul legii de anulare a pensiilor speciale este deputatul PMP de Mureș, Marius Pașcan.

Vă întreb acest lucru fiindcă astăzi, în Comisia pentru administrație publică a Camerei Deputaților, al cărei președinte sunteți, a existat un singur vot în favoarea legii de anulare a pensiilor speciale. Este vorba despre votul colegului meu, deputatul Marius Pașcan – Partidul Mișcarea Populară Mureș„, a precizat Ionuț Simionca.

Potrivit lui Ionuț Simionca, deputatul Roman s-a situat astfel pe aceeași parte a baricadei cu PSD.
De ce v-ați așezat, domnule Florin Roman, pe aceeași parte a baricadei cu PSD și nu vreți să anulăm toate pensiile speciale?
După ce ați votat pentru pensiile speciale ale primarilor, pe care, până la urmă, le-am blocat, acum v-ați dat arama pe față și nu ați votat pentru desființarea în întregime a acestor privilegii”, a scris deputatul bistrițean.

Aștept cu nerăbdare să văd votul PNL și al USR din plenul Camerei Deputaților pe inițiativa legislativă a PMP de desființare a pensiilor nesimțite„, a conchis Ionuț Simionca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.