Ionuț Simionca (PMP): PNL a picat testul responsabilității și a aruncat țara în haos! A pus interesele mărunte de partid deasupra protejării sănătății românilor

Deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, taxează dur decizia lui Florin Cîțu de a-și depune mandatul de premier, chiar în ziua în care guvernul PNL ar fi trebuit să primească votul de învestitură în Parlament. „PNL a picat testul responsabilității și a aruncat țara în haos”, afirmă parlamentarul bistrițean.

 

Ionuț Simionca spune că PNL a pus din nou interesele de partid deasupra intereselor țării.

Când spuneam că nominalizarea lui Florin Cîțu îmi aduce aminte de bancul cu țăranul care își duce calul la târg doar ca să îl facă de rușine, aveam dreptate.
În plină criză de Coronavirus, Florin Cîțu și-a depus mandatul, cu o oră înainte de votul de învestitură. PNL a pus din nou (pentru a câta oară?) interesele mărunte de partid deasupra intereselor țării, mai mult, deasupra protejării sănătății românilor„, a scris deputatul bistrițean pe Facebook.

Potrivit acestuia, comportamentul PNL este iresponsabil, perpetuarea crizei politice nu face altceva decât să agraveze criza din sănătate cu care se confruntă românii.
Țara are nevoie de un guvern stabil, de unitate națională, cu puteri depline, care să lupte cu toată forța împotriva pandemiei ce amenință vieți omenești.
PNL a picat testul responsabilității și a aruncat țara în haos, lăsându-i în voia sorții pe românii năpăstuiți de Coronavirus.
Astăzi, bistrițenii au avut prilejul să vadă adevărata față a PNL„, a conchis Simionca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.