Jaf dintr-o locuință din comuna bistrițeană Rodna! Hoții au furat peste 60.000 lei, dar și un pistol

Doi bărbați din Bistrița-Năsăud și unul din județul Suceava au fost prinși, luni, de polițiști, după ce au furat dintr-o locuință peste 60.000 lei, dar și un pistol cu aer comprimat. Oamenii legii au deschis pe numele acestora un dosar penal pentru furt calificat și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

 

O femeie din comuna bistrițeană Rodna a cerut ajutorul polițiștilor după ce a sesizat că din locuință îi lipsește o sumă importantă de bani, dar și un pistol cu aer comprimat.

Cazul a fost preluat de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, care i-au prins pe făptași, cu toate că aceștia ajunseseră deja la câțiva kilometri depărtare de localitatea unde au acționat.

Potrivit datelor transmise de reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud, este vorba de doi bărbați din comuna Rodna, unul în vârstă de 31 de ani, celălalt de 37 de ani, care au fost depistați de oamenii legii pe raza municipiului Bistrița. Cel de-al treilea, un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din județul Suceava a fost depistat pe raza orașului Vatra Dornei.

Polițiștii au recuperat integral prejudiciul, respectiv suma de 6.420 euro și 38.300 lei, precum și un pistol cu aer comprimat, deținut legal.

Cercetările continuă de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, urmând a fi dispuse măsurile legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.