La un pas de moarte! Familie cu 7 copii din Bistrița-Năsăud, intoxicată cu monoxid de carbon

O familie cu şapte copii din satul bistrițean Tărpiu a fost la un pas de moarte în noaptea de sâmbătă spre duminică, din cauza gazului degajat de la o sobă pe care oamenii o foloseau să se încălzească. 

 

Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, incidentul a avut loc cu puțin după miezul nopții, când, echipajele medicale au fost solicitate la Tărpiu pentru o posibilă intoxicare cu monoxid de carbon la o familie cu şapte copii.

La locul solicitării, salvatorii au găsit șapte copii (șase fete și un băiat), cu vârste cuprinse între trei și 16 ani, și doi adulți (părinții).

„Toți erau conștienți, cooperanți, prezentau cefalee, amețeli și vărsături. Tuturor copiilor și mamei li s-a administrat oxigen și au fost transportați la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea investigațiilor medicale. Tatăl a refuzat tratamentul, dar și transportul la spital. Din datele pe care le avem, locuința era încălzită cu o sobă care se alimenta cu combustibil solid”, a transmis Cristina Răcilă, putrtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.