Liberalul Ioan Turc va face parte din delegația PNL care va participa la consultările de la Palatul Cotroceni cu preşedintele Klaus Iohannis

Președintele Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, va face parte din delegaţia PNL care va participa, marţi, la consultările de la Palatul Cotroceni cu preşedintele Klaus Iohannis. Din delegație vor mai face parte liderul liberalilor din România, Ludovic Orban, dar și deputaţii Raluca Turcan, Florin Roman şi Ion Ştefan. 

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat după şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului că numele celor care vor face parte din delegația ce va participa la consultări au fost stabilite în funcție de rezultatele obținute de filialele județene la alegerile europarlamentare din 26 mai.

„PNL a luat decizia privitoare la componenţa delegaţiei care va reprezenta partidul la negocierile declanşate de preşedintele României, Klaus Iohannis, după referendumul iniţiat de preşedinte, care a fost validat printr-un vot masiv al cetăţenilor. PNL va fi reprezentat de preşedintele partidului şi de reprezentanţii primelor patru filiale judeţene în ordinea scorului la alegerile pentru Parlamentul European, respectiv doamna prim-vicepreşedinte Raluca Turcan, domnul vicepreşedinte Florin Roman, domnul vicepreşedinte Ionuţ Ştefan, reprezentând Vrancea, şi domnul preşedinte al PNL Bistriţa, Nelu Turc”, a declarat, luni, preşedintele PNL,

Ludovic Orban a mai adăugat că PNL va susține toate demersurile iniţiate de preşedintele României pentru a transpune în fapt voinţa exprimată de cetăţeni în cadrul referendumului din 26 mai.

Reamintim că la Palatul Cotroceni vor avea loc în zilele de 4 și 5 iunie consultări pentru stabilirea direcţiilor de acţiune necesare punerii în aplicare a referendumului naţional din 26 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.