Liderul PMP, Eugen Tomac: ”Dacă vom reuşi să creăm un pol anti-PSD, vom reuşi să câştigăm toate bătăliile electorale de acum încolo!”

Liderul Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a afirmat, că se dorește înființarea unei alianțe anti-PSD cu ajutorul tuturor partidelor din opoziție. Însă, chiar dacă acest pol politic anti-PSD va fi creat, acest lucru nu înseamnă că PMP îl va susţine pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat de preşedinte al României.

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a fost prezent, miercuri, la Bistrița, unde s-a întâlnit cu liderii județeni ai partidului. Cu acest prilej, acesta a vorbit despre variantele de luptă împotriva PSD-ului!

”PMP-ul este un partid unionist, deci noi milităm pentru obiective care țin de construcția țării și bineînțeles că gândim în termeni pragmatici și trebuie să și acționăm în această direcție, pentru a constitui o alianţă, o coaliţie, un pol politic i-aş spune eu anti-PSD …Eu sunt convins că dacă vom reuşi să creăm acest pol anti-PSD, vom reuşi să câştigăm toate bătăliile electorale de acum încolo”, a declarat Eugen Tomac.

Liderul PMP a mai afirmat că ”în acest pol politic pot intra nu numai partide, ci și organizații care militează pentru diferite obiective care sunt susținute și de noi”. 

Întrebat dacă acest lucru ar însemna că PMP îl va susţine pe Klaus Iohannis pentru un nou mandat de preşedinte al țării, Eugen Tomac a răspuns că nu a vrut să se înțeleagă acest lucru, iar în opinia sa, o astfel de decize trebuie luată în interiorul partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.