Liderul PNL Bistrița, Sorin Hangan, critici dure la adresa viceprimarului Cristian Niculae: Mii de bistrițeni ar putea fi primari mai buni decât el! Nu este în stare să aibă nicio idee proprie pentru dezvoltarea municipiului Bistrița

Consilierul local liberal Sorin Hangan, președintele PNL Bistrița, îl critică dur pe Cristian Niculae, viceprimarul municipiului Bistrița, care este convins că nu are un contracandidat de calibrul său, la alegerile locale de anul viitor. Sorin Hangan spune că declarația viceprimarului Niculae exprimă „o frustrare ascunsă undeva în adâncul sufletului„.

 

Consilierul local liberal Sorin Hangan îi dă o replică dură viceprimarului Cristian Niculae, care într-o declarație acordată unei publicații locale a spus  că „nu există un candidat de calibrul meu”.

Neavând în sânge spiritul social-democrației invincibile și eterne, îi pot spune viceprimarului, cu modestie cetățenească, faptul că există mii de bistrițeni ce ar putea fi primari mai buni decât el. Sunt mii de cetățeni ce au o viziune asupra viitorului orașului, una care seamănă cu aceea din Cluj, Alba Iulia sau Oradea și nu acea dictatură administrativă instaurată de PSD la Alexandria, București, Videle sau Caracal.

Mai spune Cristian Niculae că «sunt dezamăgit de stilul liberal de a face politică». Nu-i de mirare. În Țara Minunilor (Wonderland) tot ce-i strâmb este declarat drept de administrația pesedistă„, a scris Hangan pe contul său de Facebook.

 

Potrivit lui Hangan, Cristian Niculae nu poate accepta democrația în Consiliul Local, mai ales când vine vorba despre complexul Wonderland, supranumit de liberali gaura neagră a bugetului local, unde s-au scurs câteva milioane bune de euro, fără să fie contruit mare lucru. Mai mult, consilierul PNL spune că viceprimarul Niculae are un comportament care nu diferă de cel al lui Dragnea sau de cel al ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc.

Viceprimarul lui Ovidiu Crețu, nu al cetățenilor, nu poate accepta democrația în Consiliul Local, ci doar social-democrația. În timp ce consilierii liberali văd că Wonderland este o gaură neagră pentru bugetul orașului, Crețu, Nicolae și ai lor văd o investiție colosală.

De fapt, comportamentul lui Cristian Niculae nu diferă de cel al lui Dragnea ce vedea România ca o mare putere economică, nu-i departe nici de cel al ministrului Cuc ce a împânzit țara cu autostrăzi pe hârtie. La desen se pricep toți pesediștii, numai că în fața cetățenilor, operele lor sunt caricaturi„, a scris Sorin Hangan.

Alesul liberal susține că viceprimarul Niculae nu este în stare să aibă nicio idee proprie pentru dezvoltarea municipiului Bistrița.

Furtul de idei sau intelectual este o molimă cu tratament doar în fața urnelor. Dacă Dragnea, Suciu și tot PSD-ul au fost în stare să-și asume jenant, murdar și tendențios mărirea alocațiilor pentru copii inițiată de Robert Sighiartău, de ce să nu fure și Niculae idei de la colegii liberali, așa cum ne numește? Mai fură ideea unei treceri la nivel cu calea ferată, a transformării CET-urilor în parcări și apoi le declară viziuni proprii edilitare.

În fapt, viceprimarul n-are nicio viziune. El continuă dezastrul ce întârzie dezvoltarea orașului de 11 ani. Niculae n-are formă, fond și structură administrativă pentru că gândirea proprie este subjugată intereselor de partid, nu cetățeanului.

Niculae spune că muncește. Trebuie felicitat? Nu va spune niciodată câți oameni muncesc, fără să se laude, pentru a-i plăti lui salariul.

Tot Niculae, într-o retorică de limitare politică acută, avertizează: «să nu-și imagineze bistrițenii că dacă vin alții la putere se va schimba totul peste noapte». Evident, mai ales în orașul nostru, dezastrul edilitar al administrației PSD ce dăinuie de 11 ani nu poate fi șters a doua zi. Dar logic vorbind, continui dezastrul PSD, tot cu PSD sau încerci schimbarea dictaturii politicianiste din Consiliul Local cu dorințele cetățenilor?

Niculae a încheiat declarația în același stil-pistil fără să ducă la capăt polenizarea unei viziuni proprii: «Am învățat foarte multe de la primarul Ovidiu Crețu». De aceea ne este teamă și nouă liberalilor, și cetățenilor. Și vă transmitem aceleași sentimente ca pe 26 mai„, a conchis președintele liberalilor din Bistrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.