Locuitorii de pe Valea Bîrgăului vor avea acces la servicii medicale mai aproape de casă

Pentru a facilita accesul locuitorilor de pe Valea Bîrgăului la servicii medicale, în localitatea Prundu Bîrgăului va fi amenajat un dispensar medical modern. Vor fi amenajate cabinete medicale pentru medicii de familie, camere de tratament, o farmacie, un laborator de analize medicale, cabinete stomatologice, dar și cabinete de ORL și oftalmologie.

Întreaga investiție, care se ridică la suma de circa 3 milioane de lei, este posibilă deoarece Primăria Prundu Bîrgăului a reușit să obțină finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală pentru realizarea acestui proiect.

Clădirea în care va funcționa dispensarul medical va fi amenajată în centrul localității și va avea un regim de înălțime P+1E, noul dispensar medical urmând să fie realizat la cele mai înalte standarde de calitate, cu spații de depozitare, sterilizare, zone de triere și recoltare.

Realizarea dispensarului medical va duce la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor din comună și va crește calitatea și accesibilitatea la serviciile medicale. Este un proiect așteptat de întreaga comunitate … Sperăm ca lucrările să fie gata într-un timp cât mai scurt” a declarat primarul comunei Prundu Bîrgăului, Doru Crișan

În ceea ce privește termenul pentru execuție, potrivit proiectului, acesta este de 36 de luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.