Loviți de o mașină în drum spre școală

 

Doi copilași care se îndreptau miercuri dimineața spre școală, au ajuns la spital după ce au fost accidentați de un autoturism. Din fericire, după o primă evaluare, cei doi copii nu au suferit răni care să le pună în pericol viața, însă vor fi supuși unor investigații mai amănunțite. Copiii încercau să traverseze strada prin loc nepermis în momentul în care au fost accidentați.

Accidentul s-a produs miercuri dimineața, în jurul orei 07:40, pe raza localității Anieș din județul Bistrița-Năsăud. La fața locului au fost direcționate două echipaje medicale, unul SMURD de prim ajutor și unul din cadrul Serviciului Județean de Amblunață Bistrița-Năsăud.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ B-N, Ciprian Păcurar, ”echipajele medicale au găsit doi copii loviți de mașină, conștienți, stabili hemodinamic și respirator. O fetiță de 11 ani cu multiple contuzii și escoriații și un băiețel de 8 ani cu contuzii și fractură de gleznă dreaptă. Au fost stabilizați și vor fi transportați la șpital pentru mai multe investigații și tratament de specialitate”. 

De asemenea, la fața locului au intervenit și polițiștii rutieri, aceștia efectuând cercetări pentru a stabili ctoate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Astfel, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb, ”din primele verificări efectuate la fata locului, a rezultat faptul că în localitatea Anieș, pe drumul comunal Valea Anieșului, o femeie de 38 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a surprins și accidentat o fetiță de 11 ani și un băiețel de 8 ani, angajați în traversarea neregulamentară a străzii, în fugă”.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În continuare, în acest caz se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.