Ludovic Orban, declarații dure la adresa deputatului Daniel Suciu și a PSD: Au adunat toate cozile de topor

Președintele PNL Ludovic Orban, prezent la Bistrița la o întâlnire cu liberalii din județ, a făcut declarații dure la adresa deputatului social-democrat Daniel Suciu, actualul lider al grupului parlamentar PSD din Camera Deputaților. Declarațiile liderului liberal au venit în contextul în care primarul orașului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, că a câștigat procesul legat de organizarea referendumului pentru demiterea acestuia.

 

 

Ludovic Orban a declarat într-o conferință de presă susținută la Bistrița că, cele două partide de guvernământ au adunat toate cozile de topor, oameni fără calificare, pe care le-au răsplătit cu funcții de conducere. Astfel, în opinia liderului liberal, administrația din România este distrusă.

Îmi dau seama ce oameni are PSD, dacă au ales lider de grup parlamentar un deputat de Bistrița care a fost bătut în cursa pentru primărie de candidatul PNL. Asta se va întâmpla în viitoarele alegeri peste tot în țară, pentru că e din ce în ce mai clar că actualele partide de guvernământ practic au adunat toate cozile de topor, toate persoanele fără calificare, fără pregătire și i-au proțăpit în fruntea guvernului, a ministerelor, în fruntea agențiilor, făcând praf administrația din România, distrugând orice fel de capacitate administrativă la nivel național„, a a afirmat Ludovic Orban.

Declarația lui președintelui PNL a venit în contextul în care, Traian Ogâgău – primarul orașului Sîngeorz-Băi a câștigat procesul legat de organizarea referendumului pentru demiterea acestuia, acțiune în spatele căruia au stat social-democrații din orașul stațiune și care au o legătură permanentă cu deputatul Daniel Suciu. Acesta din urmă a candidat în urmă cu doi ani la fotoliul de primar al orașului Sîngeorz-Băi, dar a fost învins de candidatul PNL Traian Ogâgău. „Campania electorală” a continuat pentru Daniel Suciu și după alegerile locale din iunie 2016, pe Facebook, unde critică destul de des acțiunile primarului Ogâgău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.