Magazia unei case nelocuite din Bistrița a luat foc

O anexă a unei locuințe de pe strada Ion Pop Reteganul din municipiul Bistrița a fost cuprinsă de flăcări în această seară, din cauza unui scurt circuit electric. Pompierii au reușit să localizeze incendiul care amenința să se extindă la casa din apropiere.

 

Un incendiu a izbucnit în urmă cu aproximativ o oră la magazia unei case nelocuite de pe strada Ion Pop Reteganul din municipiul Bistrița. Întrucât cele două construcții sunt situate aproape una de alta, exista riscul extinderii incendiului.

Pompierii bistrițeni au intervenit prompt, astfel că a fost evitată o tragedie, incendiul fiind localizat și lichidat în scurt timp.

Nu au fost înregistrate victime, însă două femei au suferit atacuri de panică.

„Două femei în vârstă de 53 și 77 de ani au suferit atacuri de panică, au primit asistență din partea paramedicilor SMURD aflați la fața locului. Nu s-a impus transportul acestora la spital”, declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud, Marius Rus.

Acesta a mai precizat că anexă a ars pe o suprafață de circa 50 mp, în care erau depozitate materiale combustibile, cauza probabilă a incendiului fiind un scurt circuit electric.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.