Târgul Artelor, deschis la Bistrița. Pot fi achiziționate obiecte unicat realizate de elevi (FOTO)

Pasajul Artelor situat în zona străzii Spiru Haret din municipiul Bistrița găzduiește, timp de două zile, o expoziție cu vânzare a unor obiecte și lucrări realizate cu mare migală de elevi ai Liceului de Arte Plastice ”Corneliu Baba”.

Centrul Europe Direct Bistrița, Liceul de Arte „Corneliu Baba” Bistrița și tinerii participanți la atelierele creative din cadrul ediției cu numărul 5 a școlii de vară pentru elevi au organizat  Târgul Artelor, o expoziție cu vânzare a unor creații inedite realizate de elevi.

În cadrul evenimentului, elevii participanţi prezintă publicului creaţiile realizate în cadrul atelierelor şi încearcă, astfel, să îşi demonstreze competenţele antreprenoriale şi de marketing dobândite în cadrul sesiunilor educative ale școlii de vară, întrucât obiectele sunt oferite spre vânzare.

Creaţiile pot fi admirate de vizitatori, iar o parte dintre acestea pot fi achiziţionate în baza unor sponsorizări pentru Asociaţia „Cornelius Art” Bistriţa, menite să sprijine tinerii artişti liceeni.

La târg se găsesc tricouri imprimate cu motive tradiționale sau cu sigla Centenarului, mici obiecte decorative din ceramică, vaze, plachete decorative, desene sau picturi.

Tinerii vor fi prezenți cu standuri la Târgul Artelor astăzi, până la ora 17.00 și mâine, între orele 10.00 – 17.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.