Ne apropiem de 600 de cazuri de infectări cu CoVid-19, în România! Sunt înregistrate deja 5 decese

Bilanțul infecțiilor cu coronavirus în România a explodat. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate alte 143 de noi cazuri de îmbolnăvire. Până astăzi în România au fost confirmate 576 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19, iar 5 persoane infectate cu coronavirus au decedat.

 

 Dintre cele 576 de persoane confirmate pozitiv, 73 au fost declarate vindecate și externate iar 5 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Craiova,  Iași și Suceava, au decedat.

Potrivit Reprezentanților Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nu se mai raportează public, la nivel national, cazuri de persoane confirmate pe judete, astfel că nu putem comunica oficial câte cazuri noi au mai fost înregistrate în Bistrița-Năsăud. Oficial au fost comunicate 3 cazuri, un al patrulea fiind anunțat de jurnaliști, caz care a fost confirmat indirect de Serviciul Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, conducerea instituției anunțând că începând din 21 martie doi angajați sunt în izolare la domiciliu, după ce au intrat în contact cu un pacient infectat. 

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 5.066 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19. Alte 72.247 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.