Nouă paramedici SMURD din Bistrița-Năsăud, la Suceava pentru a fi alături de colegii lor care trec prin momente dificile

Nouă paramedici SMURD din Bistrița-Năsăud au mers la Suceava, pentru a intra pe frontul bucovinean, tot în prima linie. Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, paramedicii bistrițeni vor asigura intervențiile de prim ajutor SMURD, alături de salvatorii suceveni, care trec prin momente dificile în această perioadă.

 

Suportul salvatorilor bistrițeni vine în contextul deficitului de personal de la Serviciul Județean de Ambulanță Suceava, determinat de răspândirea cu noul Coronavirus SARS CoV 2.

Trei dintre paramedicii bistrițeni au intrat direct în lupta contracronometru, pentru a acoperi nevoile urgente ale colegilor suceveni.

Turcu Tudor, Isip Ciprian, Ștefan Teodor Bogdan, Cotuț Simion Ciprian, Mureșan Călin Cristian, Ceșa Pavel, Țeranu Nicolae, Floroaie Nicolae, Bălan Nicolae au trecut deja de Pasul Tihuța și sunt pregătiți să ducă lupta mai departe. Aceeași luptă, pe alt front!

Vă asteptăm sănătoși acasă, pentru că lupta e lungă și avem nevoie cu toții de voi! Mult succes!” au transmis cei de la ISU Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.