A crescut  numărul bistrițenilor aflați în izolare la domiciliu, de la 126 la 236, în timp ce alte persoane au ieșit din izolare. În județ, a fost confirmat un singur caz de infectare cu coronavirus.

 

Conform informațiilor primite de la Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud, în Bistrița-Năsăud sunt la această oră:
– 1 persoană confirmată cu Coronavirus
–  95 persoane în carantină și
– 236 persoane în izolare la domiciliu.
– 7 persoane care au ieșit din izolare la domiciliu.

În ceea ce privește rezultatele probelor recoltate din Bistrița-Năsăud, nu s-au mai primit rezultate.

La nivel național, sunt 184 cazuri confirmate cu Covid-19.
Situația este în dinamică.

Pentru date actualizate în timp real despre țările vizate, accesați link-ul http://www.cnscbt.ro/), respectiv „Lista regiunilor și localităților din zona roșie și zona galbenă cu transmitere a COVID-19”.

Cetățenii sunt rugați să apeleze linia verde la nr. de telefon 0800800358, unde pot primi informaţii despre situaţiile legate de COVID – 19.

Programul de funcţionare al liniei verzi este zilnic, între orele 08.00 şi 23.00, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.
Românii sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112 doar pentru situaţii de urgenţă, iar pentru solicitarea de informaţii să apeleze linia TELVERDE. 

De asemenea, puteți apela și numerele de permanență ale Direcției de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud: 0263217337 și 0263217309 – telefoanele la care cetățenii care se întorc din străinătate în județul Bistrița-Năsăud pot primi lămuriri legate de transport/izolare/carantinare, după caz.