O bistrițeancă a avut parte de surpriza vieții ei după ce a făcut o comandă online! Ce a găsit în colet

O tânără din Bistrița a avut parte de surpriza vieții, una extrem de neplăcută, după ce a achiziționat online un telefon mobil. În loc să primească produsul dorit, fata a găsit în colet cu totul altceva. S-a întâmplat în urmă cu circa o jumătate de an, după ce un tânăr din Prahova a postat un anunț de vânzare pe o platformă online.

 

Un prahovean în vârstă de 18 ani din Câmpina s-a gândit cum să facă bani fără prea multe eforturi, astfel că, în urmă cu circa o jumătate de an, a postat pe o platformă online un anunț care făcea referire la vânzarea unui telefon mobil. La scurt timp a primit o comandă tocmai din Bistrița, de la o tânără, care a fost atrasă se pare de prețul foarte mic. Totodată, aceasta a virat banii înainte de a-i fi onorată comanda.

Când a primit însă coletul, bistrițeanca a avut parte de o surpriză extrem de neplăcută, fiindcă nu a găsit de loc ceea ce comandase. Drept urmare, aceasta a depus o plângere la Poliție, iar zilele trecute făptașul a fost depistat.

În cadrul cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la data de 23 februarie a.c., acesta ar fi indus în eroare o tânără, din Bistrița, care a comandat un telefon de pe un site de vânzări. Tânărul a postat anunțul prin care vindea un telefon mobil, însă i-a trimis tinerei o cutie în care se afla doar o carcasă„, arată polițiștii din Bistrița-Năsăud.

Prejudiciul, în valoare de 300 de lei, a fost recuperat în totalitate, dar polițiștii bistrițeni au întocmit un dosar penal pentru înșelăciune și vor face verificări privind întreaga activitate infracțională a prahoveanului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.