O bistrițeancă a furat un card bancar și apoi s-a folosit de bani! Polițiștii i-au făcut dosar penal

O bistrițeancă a ajuns pe mâna polițiștilor, după ce în vara anului trecut a furat dintr-o locuință din municipiu un card bancar, iar apoi a retras repetat bani din cont. Suma totală astfel însușită  de femeie a depășit 20.000 lei.

 

În cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat, luni, o femeie de 36 ani, din Bistrița, bănuită de comiterea faptei, transmite IPJ Bistrița-Năsăud.

Potrivigt polițiștilor, în cursul lunii iunie 2018, femeia ar fi sustras un plic în care se afla un card bancar și codul PIN al acestuia,  dintr-o locuință de pe raza municipiului Bistrița, iar în perioada iulie – septembrie 2018 ar fi retras în mod repetat diverse sume de bani.

Prejudiciul cauzat este în valoare de aproximativ 22.000 lei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, în vederea documentării întregii activități infracționale și a recuperării prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.