Parcul de aventură s-a închis! Municipalitatea pregătește pârtia de schi

Primăria Bistrița începe să facă pregătiri pentru a putea pune în funcțiune pârtia de schi de pe Dealul Cocoș, astfel că a anunțat închiderea parcului de aventură situat deasupra acesteia.

 

Pentru a putea efectua lucrările necesare la pârtia de schi, administrația locală a anunțat că Aventura Park se închide.

„Zona de agrement amenajată în incinta Complexului Wonderland își întrerupe activitatea până primăvara viitoare, în zonă urmând să se desfășoare pregătirile necesare bunei desfășurări a activităților specifice sezonului rece”, a precizat primarul Ovidiu Teodor Crețu, într-un comunicat de presă.

Parcul de aventură situat în vârful Dealului Cocoș din Complexul Wonderland a fost inaugurat la finele lunii august anul acesta, investiția ridicându-se la aproximativ 20.000 de euro.

Acesta este alcătuit din 13 platforme care fac legătura între cele 11 ateliere complexe specifice acestui tip de sport, suspendate pe copaci, două ateliere la sol petru copii până la 6 ani, trei tiroliene în lungime totală de 140 de metri și două panouri de escaladă cu grade diferite de dificultate. Acestea pot fi parcurse prin traversare sau cățărare, folosind cele 20 de echipamente individuale de autoasigurare pentru parcurgerea parcului, dar și cele două echipamente de asigurare traseu escaladă, inclusiv corzi dinamice.

În ceea ce privește pârtia de schi, municipalitatea spune că aceasta va funcționa și în acest sezon, atâta timp cât condițiile meteorologice vor permite acest lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.