O întreagă familie din Republica Moldova formată din patru membri (doi adulți și doi copilași) a ajuns, sâmbătă dimineața, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița după ce a fost implicată într-un accident rutier produs pe DJ 151 din Bistrița-Năsăud.

Accidentul s-a produs pe raza localității Blăjenii de Sus. Șoferul, în timp ce conducea pe direcția Beclean – Bistrița, pe fondul oboselii, a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate pe care l-a doborât.

În autoturism se afla șoferul, soția acestuia și doi copilași, de 2 și 8 ani. Toate cele patru persoane au avut nevoie de îngrjiri medicale și, mai mult, femeia a rămas încarcerată în autoturismul avariat, pentru scoaterea acesteia din mașină fiind nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare.

La fața locului au mai intervenit mai multe echipaje SMURD și ale Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, medicii acordând primul ajutor victimelor.

„Toate victimele sunt conștiente, fără leziuni majore, stabile”, a declarat Anabella Muzsi, managerul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud. Toți cei patru răniți au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru îngrijiri medicale de specialitate, starea lor fiind stabilă.

Se pare că cele patru persoane veneau din Danemarca și se îndreptau spre Republica Moldova.

Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul. Traficul în zonă este blocat din cauza stâlpului căzut pe carosabil.

FOTO: ISU B-N