Imagini parcă desprinse dintr-un film de acțiune, marți seara, pe strada Aleea Trandafirilor din municipiul Bistrița.

O autospecială din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud a oprit în trafic un autoturism în care se aflau mai multe persoane. Bistrițenii care au surprins întreaga scenă au făcut fotografii și au postat imaginile pe rețelele de socializare.

Din fotografiile postate se poate observa că în afara autoturismului se află mai mulți saci, iar una dintre persoanele din apropierea mașinii a fost încătușată.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb, a confirmat pentru Realitatea de Bistrița că a fost vorba despre o acțiune a Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud sub coordonarea Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), polițiștii în uniformă fiind solicitați în sprijin.

Pentru moment nu se cunosc mai multe date cu privire la această acțiune, întrucât oamenii legii nu au făcut alte precizări cu privire la acest caz până acum.

Vom reveni cu detalii pe măsură ce instituțiile abilitate vor face publice informațiile cu privire la acest caz

UPDATE 14:38

Potrivit informațiilor oficiale date publicității de Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, în urma acțiunii s-a reușit o captură de aproape 3 kilograme de cannabis.

”La data de 16 iulie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – B.T. Bistrița-Năsăud, în colaborare cu Poliția Municipiului Bistrița, au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant a unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc. Astfel, pe raza municipiului Bistrița, polițiștii Biroului Rutier au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 31 de ani, din Bistrița, în care se afla încă o persoană. În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că acesta are permisul de conducere suspendat. La controlul efectuat au fost descoperite și ridicate 11 plante de canabis (aproximativ 1.000 de grame), mai multe pungi cu substanță vegetală sub formă de muguri, de aproximativ 1.6 kg, 0.5 grame de cocaină, 0.9 grame de amfetamine, 11 recipiente conținând fertilizatori, un cântar electronic, un cuțit, un tub perfuzii, obiecte purtătoare de urme vegetale și bani (3.150 de lei, 410 euro și 40 de lire sterline)”, se arată în comunicatul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Bărbatul de 31 de ani a fost condus la audieri, iar ulterior a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a acestuia, fiind cercetat pentru efectuarea de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive, trafic de droguri de risc și conducere fără permis.

În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud, cu propunere de arestare preventivă.

FOTO: Facebook – Info Trafic Bistrița Năsăud, SCCO Bistrița-Năsăud

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.