Peste 100 de amenzi, aplicate de polițiștii bistrițeni, în urma acțiunilor din ultimele 24 de ore! Au lăsat fără permise 6 șoferi și au confiscat lemn de peste 16.000 lei

Polițiștii din Bistrița-Năsăud au continuat și ieri, 12 august, să acționeze în sistem integrat, în scopul creșterii gradului de siguranță a traficului rutier, prevenirii accidentelor rutiere și menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.

 

La acțiuni au participat 74 de polițiști de la structurile de Rutieră, Ordine Publică și Transporturi Feroviare care au acționat în tot județul. Pe linie rutieră, polițiștii au continuat să acționeze pentru prevenirea accidentelor rutiere și conștientizarea participanților la trafic cu privire la riscurile la care se expun atunci când nu respectă regulile de circulație.

Pe linie de transporturi feroviare, polițiștii au distribuit materiale preventive, cu sfaturi pentru o călătorie lipsită de evenimente negative.

Pentru abaterile constatate ieri, au fost aplicate peste 100 de sancțiuni contravenționale și au fost reținute în vederea suspendării 6 permise de conducere. Totodată, a fost ridicat în vederea confiscării 58 de metri cubi de material lemnos în valoare de peste 16.000 de lei.

 

 

 

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.