Peste 20 de șoferi au rămas fără permise, în week-end! Dintre ei, 9 au și dosare penale

Peste 20 de conducători auto au rămas fără permise de conducere, după ce au fost depistați cu nereguli de polițiștii de la Serviciul Rutier din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud. Totodată, oamenii legii au întocmit 9 dosare penale și au aplicat amenzi în valoare de peste 100.000 lei.

 

În week-endul care tocmai s-a încheiat, polițiștii din Bistrița-Năsăud au acționat pe raza întregului județ pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru reducerea riscului rutier, sancționând pe cei care nu au respectat regulile de circulație și au pus în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic.

Astfel, potrivit reprezentanților IPJ Bistrița-Năsăud, polițiștii au constatat și aplicat peste 350 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 105.000 lei.

Totodată, au fost constatate 9 infracțiuni la regimul rutier, iar față de 24 conducători auto a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice și au fost retrase 9 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.