Peste 2.800 de bistrițeni, în izolare sau carantină! Prefectul Dolha, apel către cetățeni, mesaj pentru medici

0
1

Peste 2.800 de bistrițeni se mai află în carantină sau în izolare la domiciliu, potrivit informațiilor transmise de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

 

Situația epidemiologică actualizată pentru județul Bistrița-Năsăud, la data de 01.04.2020, se prezintă astfel:
• în carantină instituționalizată – 257 de persoane;
• în autoizolare la domiciliu – 2578 persoane;
• două persoane – angajați ai Spitalului Orășenesc „Dr. George Trifon” Năsăud și Spitalului Județean de Urgență Bistrița – diagnosticate cu Covid-19.

Totodată, prefectul Stelian Dolha transmite un mesaj cadrelor medicale aflate în linia I, în lupta cu coronavirusul, dar și un apel cetățenilor din Bistrița-Năsăud.

Le mulțumim tuturor cadrelor medicale la datorie! Le suntem alături, se fac încontinuu eforturi să aibă la dispoziție toate echipamentele de care au nevoie în această perioadă. 
Fac apel la bistrițeni să dea dovadă de spirit civic și să respecte măsurile indicate de autorități. Așa ne putem proteja pe noi înșine, dar și pe salvatorii noștri din Linia I. Cu aportul fiecăruia din noi, dând dovadă de responsabilitate și solidaritate, vom reuși să depășim aceste momente dificile! Este nevoie de un efort comun”, transmite Stelian Dolha, prefectul județului Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.