Biroul Politic Județean al Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud s-a întrunit, miercuri, într-o ședință în urma căreia a fost luată decizia de a exclude din partid un primar, un consilier județean și un simplu membru. 

Este vorba despre exluderea primarului comunei Coșbuc, Ioan Pavelea, și a consilierului județean Monica Săsărman, dar și despre radierea din calitatea de membru al PNL a consilierului județean Emil Neia Lăcătuș – președintele Partidei Romilor Pro Europa Bistrița-Năsăud.

Orgaizația județeană a PNL Bistrița-Năsăud a transmis un comunicat de presă în care arată:

Urmare a ședinței Biroului Politic Județean al filialei Bistrița-Năsăud a PNL, întrunit, miercuri, 24.07.2019, s-au luat următoarele decizii:

  1. Aprobarea propunerii Biroului Politic Municipal Bistrița al PNL de radiere a domnului Emil Neia Lăcătuș – consilier județean – din calitatea de membru al Partidului Național Liberal;
  2. Excluderea din Partidul Național Liberal a doamnei consilier județean Monica Săsărman și a domnului primar al comunei Coșbuc, Ioan Pavelea, propuneri ce vor fi înaintate Colegiului Director Județean al PNL”.

Reamintim că despre excluderea primarului Ioan Pavelea și a consilierului Monica Săsărman s-a mai vorbit și la începutul acestui an, când cei doi au participat la petrecerea de Revelion organizată de PSD, subiect despre care Realitatea de Bistrița a mai scris AICI.

Totodată, recent, Emil Neia Lăcătuș a fost prezent la Conferința județeană de alegeri a organizației PSD Bistrița-Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.