Polițiștii bistrițeni au deschis dosar penal în cazul bărbatului strivit de un utilaj pe pârtia de schi

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul bărbatului din Ialomița strivit, marți, de un buldoexcavator, pe pârtia de schi din Wonderland. Incidentul nefericit s-a petrecut în timp ce bărbatul încerca să descarce utilajul de pe un trailer.

 

Un bărbat în vârstă de 37 de ani din Adâncata, județul Ialomița, și-a pierdut marți viața, după ce un buloexcavator de 40 de tone s-a răsturnat peste el. Tragedia s-a petrecut în parcarea Complexului Wonderland, chiar la baza pârtiei de schi, unde bărbat încerca să descarce utilajul de pe o platformă. În timpul manevrelor, se pare că utilajul a intrat în balans, iar șoferul s-a speriat și a încercat să sară. A fost prins însă sub cabina buldoexcavatorului, care l-a strivit pur și simplu, bărbatul murind pe loc.

Acesta era angajatul unei firme din București ce urma să execute lucrări de stabilizare a terenului de pe pârtia de schi, după ce în primăvara acestui an s-au produs alunecări.

Urmare a evenimentului nefericit, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 37 de ani, din localitatea Adâncata, județul Ialomiţa și au stabilit faptul că, în timp ce mânuia un utilaj în zona Dealul Cocoşului, s-a răsturnat, fiind prins sub cabină. Cadavrul a fost preluat şi transportat la Secția Prosectură a spitalului județean, în vederea efectuării necropsiei„, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.