Polițiștii și jandarmii au aplicat 80 de amenzi pentru nerespectarea restricțiilor de circulație

0
1

Forțele de ordine din Bistrița-Năsăud au aplicat, în ultimele 24 de ore, 80 de amenzi, în valoare de 129.000 lei pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, iar alte 10 sancțiuni, în valoare de peste 17.000 lei au fost aplicate pentru abateri de natură economică și la alte acte normative.

 

În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului Bistrița-Năsăud, au fost angrenaţi în activităţi specifice 223 de poliţişti, 90 de jandarmi și 33 de poliţişti locali, împreună cu militari ai Brigăzii 81 Mecanizată ”General GRIGORE BĂLAN” .

Polițiștii au acționat pentru verificarea și depistarea persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare sau carantină, pentru fluidizarea circulației, escortarea convoaielor sau a coloanelor de auto. Astfel, au fost efectuate 873 de verificări la persoane aflate în izolare, ocazie cu care nu au fost constatate nereguli. De asemenea, au fost efectuate controale la 111 societăți comerciale și 70 de persoane fizice autorizate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate în total 77 de sancțiuni, în valoare de 125.175 de lei. Dintre acestea, 67 de sancțiuni, în valoare de 108.000 de lei, au fost aplicate unor persoane care nu au respectat reglementările care privesc restricțiile de circulație impuse prin ordonanțele militare, celelalte fiind aplicate pentru abateri de natură economică și la alte acte normative.

Jandarmii au verificat 472 persoane, aflate în 132 de locații, din 38 de localități, pentru monitorizarea prezenței la domiciliu a acestora. Totodată, aceștia au desfășurat misiuni pentru verificarea modului de respectare a prevederilor Ordonanței Militare nr.3, privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei, ocazie cu care au aplicat 13 de sancțiuni contravenționale în valoare de 21.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.