Povestea de Crăciun a femeilor liberale din Bistrița-Năsăud. Printr-un eveniment caritabil au adunat 7.000 de lei pentru un băiețel bolnav de leucemie (FOTO/VIDEO)

În pragul Crăciunului, Organizația Județeană de Femei a Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud a organizat un eveniment caritabil, cu scopul de a aduna fonduri pentru a ajuta un copilaș bolnav de leucemie. Evenimentul a avut succes și femeile liberale au reușit să adune circa 7.000 de lei. 

Intitulată ”Poveste de Crăciun”, acțiunea s-a desfășurat la Hotelul Metropolis din Bistrița și a reunit organizații locale ale femeilor liberale din județ care au ales să promoveze produse și tradiții locale, în scopul sprijinirii unor familii aflate în nevoie, în urma obținerii de donații în acest sens.

La eveniment au luat parte reprezentanți ai Partidului Național Liberal din întreg județul Bistrița-Năsăud, primari, oameni de afaceri și chiar și foști lideri politici, printre aceștia numărându-se și foștii deputați Ioan Oltean și Stelian Dolha.

Majoritatea femeilor prezente, care au îmbrăcat costume populare din diferite zone ale județului, au preparat produse tradiționale, cu specific local și au realizat coșuri cu bucatele preparate după rețete românești. Aceste coșuri cu produse tradiționale au fost scoase la licitație, prețul de pornire fiind de 250 de lei.

O persoană care a preferat să își păstreze anonimatul a cumpărat 25 de coșuri. De asemenea, printre cei care au mai licitat pentru un coș s-a numărat și fostul deputat Ioan Oltean, care a optat pentru un coș pregătit de organizația din localitatea Chintelnic.

În urma evenimentului s-au adunat circa 7.000 de lei, banii urmând să ajungă la un băiețel de doar 3 anișori, diagnosticat cu leucemie.

POVESTE DE CRĂCIUN

Publicată de Diana Morar pe Duminică, 16 decembrie 2018

Evenimentul ”Poveste de Crăciun” a fost acompaniat de sunetul colindelor oferite de corurile colindătorilor.

Președintele Organizației de Femei a Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, Diana Morar, cea care a venit cu ideea organizării unui astfel de eveniment a precizat că și-ar dori ca acțiunea să devină o tradiție și să se desfășoare anual în preajma Crăciunului.

FOTO/VIDEO: Facebook – Diana Morar

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.