Primarul Traian Ogâgău i-a scris vicepremierului Daniel Suciu! Vezi ce îi cere edilul ministrului

Primarul orașului Sîngeorz Băi, Traian Ogâgău, i-a transmis, luni, ministrului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu, o scrisoare, în care îi solicită să urgenteze semnarea contractului prin care urmează să fie construită o școală nouă în localitatea aparținătoare Cormaia, sală de sport, lucrări de apă-canal și asfaltări.

 

Adversari politici în campania pentru alegerile locale din 2016, liberalul Traian Ogâgău și social-democratul Daniel Suciu și-au aruncat săgeți, în special pe Facebook, și după ce primul a devenit primar al orașului Sîngeorz Băi, iar cel de-al doilea deputat. Acum, după numirea lui Daniel Suciu în funcția de ministru al Dezvoltării Regionale, edilul din Sîngeorz Băi se vede nevoit să colaboreze cu fostul său rival.

 

Proiectul de construire școală, sală de sport, asfaltări și apă canal pe Cormaia a fost ADMIS spre finanțare pe FONDURI EUROPENE încă din luna noiembrie 2018, urmând doar procedura de semnare a contractului de finanțare la Ministerul Dezvoltării, minister condus actualmente de domnul ministru Daniel Suciu. 
Inițial acest proiect a fost respins pe fonduri guvernamentale în 2017 din diferite motive. 
Pe lângă discuțiile telefonice, astăzi am trimis o solicitare în scris domnului ministru Daniel Suciu (care trebuie să semneze contractul), să aibă în vedere faptul că această școală nu mai poate intra în următorul an școlar datorită stării avansate de degradare și să urgenteze semnarea acestuia. 


Noi sperăm că în cel mai scurt timp vom fi sprijiniți și contactați pentru a semna contractul și astfel putem demara licitația pentru execuția în toamnă sperăm noi, a lucrărilor
„, a scris pe pagina sa de Facebook, Traian Ogâgău, primarul orașului Sîngeorz Băi.

De asemenea, mai sunt încă patru proiecte pentru care așteptăm finanțare și pentru care nu am găsit soluții din fonduri europene : bazinul didactic, baza sportivă, dispensarul și reabilitarea liceului, restul sunt semnate contractele de finanțare și sunt în licitație publică!„, a mai adăugat edilul.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.