Pro România Bistrița-Năsăud se pregătește pentru europarlamentare! Mesaje anti-Dragnea

Conducerea Organizației Județene Pro România Bistrița-Năsăud, a transmis, miercuri, în cadrul unei conferință de presă mesajele conducerii centrale a partidului condus de Victor Ponta, majoritatea vizându-l direct pe liderul PSD, Liviu Dragnea.

 

 

Paranoia lui Dragnea se reactivează! Clica liderului PSD pune tunurile pe Dăncilă și Toader pentru că nu au dat ordonanțele care să-i garanteze libertatea. Se știe foarte bine faptul că Dragnea este tot mai deranjat de Dăncilă și Toader. În timp ce Dragnea mimează faptul că este mulțumit de premier, oamenii de încredere ai liderului PSD ies zilnic în presă și cer demisia ministrului Justiției și își exprimă nemulțumirea față de premierul Viorca Dăncilă. Uneltele cu care Dragnea conduce, prăbușind PSD, sunt Darius Vâlcov, cu condamnarea penală la activ, se pare că și Marian Oprișan – președintele Consiliului Județean Vrancea, și mai nou Orlando Teodorovici, ministrul cu ordonanțele date-retrase și războiul cu Banca națională„, a declarat președintele Pro România Bistrița-Năsăud, Grigore Timoce.

Totodată, acesta a mai precizat faptul că,  Pro România nu are la ora actuală o poziție anti-PSD, anti-PNL sau anti-ALDE, fiind vorba doar de faptul că actualul președinte al PSD Liviu Dragnea și echipa sa sunt considerați pricipalii vinovat pentru situația în care a ajuns România, dar și partidul care îl conduc.

Grigore Timoce a mai subliniat faptul că liderii Pro România se focusează deocamdată pe atingerea obiectivului pe care și l-au propus la alegerile europarlamentare, respectiv atingerea pragului de 5% din voturile electoratului pentru a accede în Parlamentul European.

În ceea ce privește organizarea în teritoriu, Filip Moisil, secretarul general al Pro România Bistrița-Năsăud, a precizat faptul că, există tot mai multe organizații care se înființează în comunele din județ, dar și în orașele Beclean, Năsăud și Sângeorz Băi.

În acest moment noi ne organizăm și încercăm ca în fiecare secție de votare din județ să avem câte un reprezentant în așa fel încât Pro România să fie prezent peste tot”, a mai adăugat Filip Moisil.

 

Duminică,  14 aprilie, va avea loc la Bucureşti lansarea candidaţilor Pro România la europarlamentare şi a Manifestului pentru Europa. Obiectivul partidului condus de Victor Ponta la aceste alegeri este obţinerea a cel puţin trei mandate de europarlamentari.

Iată și lista candidaților Pro România la alegerile europarlamentare din 26 mai:

Victor Ponta

Corina Crețu

Mihai Tudose

Iurie Leancă

Geanina Pușcașu

Gabriela Podașcă

Cristi Cosmin

Ioana Petrescu

Mihai Sturzu

Ionela Danciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.