Proiectul de buget al Primăriei Bistrița pe anul 2019, în dezbatere publică. Cetățenii pot veni cu propuneri

 

Bistrițenii care vor să contribuie la întocmirea bugetului local pe anul 2019 al Primăriei Bistrița vor avea posibilitatea să participe la o dezbatere publică pe această temă, prilej cu care vor putea face propuneri. 

La finele lunii martie, mai exact pe 28 martie, Primăria Bistriţa a publicat proiectul de buget pe anul 2019.

Bistrițenii au posibilitatea să consulte varianta propusă de municipalitate și chiar să vină cu noi propuneri de modificare a acesteia în cazul în care doresc. Potrivit prevederilor legale, locuitorii municipiului Bistrița  pot depune contestaţii privind proiectul de buget în termen de 15 zile de la data publicării sau afişării  acestuia.

Forma detaliată a proiectului de buget poate fi consultată pe site-ul instituției   www.primariabistrita.ro.

Luna aceasta, pe 11 aprilie, Primăria Bistrița va organiza și o dezbaterea publică pe marginea proiectului de buget. Aceasta va avea loc începând cu ora 16:00, în sala de ședințe a instituției din Piața Centrală.

Potrivit proiectului, bugetul general de venituri și cheltuieli al Primăriei Bistrița este în acest an de 297 milioane lei (la capitolul venituri) și de aproximativ 326 milioane lei (la capitolul cheltuieli ). Pentru investiții și dezvoltare, în buget a fost cuprinsă suma de 160 de milioane de lei, subiect prezentat de Realitatea de Bistrița AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.