Propunerea legislativă privind eliminarea supraimpozitării contractelor de muncă part-mine și a supraccizei la carburanți, depusă la Camera Deputaților

 

Deputatul liberal Robert Sighiartău anunță că a fost depusă la Camera Deputaților o propunere legislativă privind eliminarea supraimpozitării contractelor de muncă part-time, precum și pentru eliminarea supraccizei la carburanți. Pentru reușita acestui proiect, liberalii spun că vor lupta atât în comisii, cât și în Plenul Parlamentului. 

”Am depus, împreună cu colegi parlamentari PNL, propunerea legislativă care vizează eliminarea supraimpozitării contractelor de muncă cu timp parțial precum și eliminarea supraaccizei la carburanți. Ne vom lupta în comisii și în plen pentru reușita acestui proiect reparatoriu și benefic pentru locurile de muncă, nivelul de trai și economie”, a declarat Robert Sighiartău.

Secretarul general al Partidului Național Liberal a făcut apel și la parlamentarii din opoziție pentru a susține acest proiect.

”Îi chemăm alături de noi pe toți parlamentarii Opoziției, pe cei de la UDMR și din grupul minorităților naționale. Îi chemăm să voteze propunerea noastră legislativă chiar și pe cei din PSD și ALDE care realizează, în al treisprezecelea ceas, cât de mult rău au făcut aceste măsuri luate de guvernele PSD-ALDE inclusiv alegătorilor care i-au trimis în Parlament. Semnalul schimbării în bine a fost dat. Hai că se poate!”, a încheiat liberalul Robert Sighiartău.

Reamintim că imediat după alegerile europarlamentare din 26 mai, Robert Sighiartău a anunțat că liberalii vor să inițieze o propunere legislativă care să vină în sprijinul angajaților cu contracte de muncă part-time. Liberalii motivau că orice român are dreptul să lucreze cât doreşte şi cât poate în timpul unei zile, iar dacă lucrează două ore sau patru ore, contribuţiile trebuie achitate la nivelul celor două ore, respectiv celor patru ore. Despre acest subiect, Realitatea de Bistrița a scris AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.