Protest inedit anti-Dragnea, din mijlocul unui câmp din Bistrița-Năsăud

Liviu Dragnea și PSD primesc mesaje de protest chiar din mijlocul unui câmp dintr-un sat bistrițean, unde un medic veterinar și un ecologist au scris cu baloți din lucernă #fără penali. 

 

Doi bistrițeni au demonstrat că se poate protesta împotriva lui Liviu Dragnea și în alt mod decât direct din Piața Victoriei. Ajutați de mai mulți săteni din Șirioara, medicul veterinar Dan Ignătescu și ecologistul Marius Bălan au scris pe un câmp din localitate, care are o suprafață de peste un hectar, mesajul #fără penali, folosindu-se de 180 de baloți din lucernă.

Am semnat si noi, sa se vada din avion#FarapenaliPilot : Stelian AndreiCopilot: Dan IgnatescuLa munca de jos:-ecologistul sef: Marius Balan- Daniela Albu si cu subsemnatul

Publicată de Ignatescu Dan pe Duminică, 12 August 2018

Mesajul se întinde pe o lungime de 70 de metri, fiecare literă având 16-17  metri, iar la compunerea mesajului oamenii au muncit câteva ore bune, sâmbătă și duminică dimineața.

Nimeni nu te poate învăța să zbori dacă tu nu vrei să îți deschizi aripile. Dacă nu te implici, nu avea pretenții la schimbare în mai bine„, a scris Dan Ignătescu pe contul său de Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.