Riscă să ajungă după gratii! Bărbat din Bistrița-Năsăud, reținut după ce ar fi incendiat un autoturism și o casă

Un bărbat din Bistrița-Năsăud a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, după ce, în noaptea de sâmbătă spre duminică, acesta ar fi incendiat un autoturism și o locuință din localitatea Bozieș. Bărbatul va dus în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.  Prejudiciul estimat se cifrează la circa 40.000 lei.

 

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud l-au identificat și reținut pentru 24 de ore pe un bărbat de 32 de ani, din localitatea Bozieș,  care este  bănuit că ar fi provocat intenționat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, două incendii.

În fapt, la data de 14 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în Bozieș a izbucnit un incendiu, în urma căruia un autoturism și o parte dintr-o locuință au ars.

La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul se afla parcat în apropierea locuinței, iar în urma incendiului, au fost distruse parțial două camere ale imobilului, iar autoturismul a fost distrus în totalitate. Prejudiciul cauzat este de circa 40.000 lei„, a dclarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Bărbatul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă de polițiști, în cadrul unui dosar penal de distrugere, urmând ca, în cadrul investigațiilor să fie lămurite toate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.