Robert Sighiartău: ”Nu toți cetățenii din Bistrița-Năsăud sunt pe lista de priorități a Guvernului PSD-ALDE!”

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, atrage atenția asupra faptului că în județul Bistrița-Năsăud ar exista probleme din punct de vedere al culorii politice. Potrivit deputatului, dacă primarul unei localități nu are aceeași culoare politică cu partidul de la guvernare, acesta nu ar primi suficiente resurse financiare. 

Nu toți cetățenii din Bistrița-Năsăud sunt pe lista de priorități a Guvernului PSD-ALDE. Dacă primarul localității nu e de aceeași culoare politică cu Liviu Dragnea, nu primește bani” atrage atenția deputatul Robert Sighiartău.

Secretarul general al PNL dă și un exemplu: ”Proiectul privind „Modernizarea drumului comunal DC2D Rebrișoara-Podirei, amenajare alee pietonală, realizare pod Strada Răstoacă și Strada Podirei și pasarelă pietonală peste Someșul Mare, comuna Rebrișoara, județul Bistrița-Năsăud” a fost respins în comisia de buget de PSD-ALDE”. 

În opinia liberalului, ”coaliția de guvernare a primit ordin de la conducători să nu susțină nimic din ce propunem noi opoziția, indiferent că vorbim de proiecte bune pentru oameni sau inițiative de dezvoltare”.

Aceste acțiuni sunt, după părerea deputatului bistrițean, dovada unei lipse de respect față de cetățeni. ”Nu este bugetul lui Liviu Dragnea stimați colegi, este bugetul României” încheie deputatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.