Se ridică ceața de pe cazul bărbatului dispărut din Coșbuc! A fost ucis și apoi ars. Făptașul este un minor

În cazul bărbatului din Coșbuc, dispărut misterios fără urmă, miercuri seara, în timp ce se afla la locul de muncă, despre care Realitatea de Bistrița a scris AICI, începe să se facă lumină. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud sunt tot mai convinși că este vorba despre o crimă și au deja un suspect.

 

Surse neoficiale au dezvăluit faptul că, anchetatorii ar fi stabilit că Radu Tîrnoveanu a fost ucis cu sânge rece. Agresorul este, se pare, un minor în vârstă de 16 ani, a cărui familie locuiește  într-un canton de cale ferată, aflat în imediata vecinătate a firmei la care victima era angajată. Cei doi se cunoșteau de multă vreme, dar deocamdată nu se știe ce l-ar fi determinat pe adolescent să comită o faptă așa gravă, în condițiile în care oamenii din sat îl știau drept un copil liniștit, care nu făcea probleme, dar un introvertit, relatează Gazeta de Bistrița.

Conform sursei citate, anchetatorii ar fi elucidat și misterul legat de faptul că Radu Tîrnoveanu a fost văzut în imaginile surprinse de camerele de luat vederi din incinta firmei, doar intrând în spațiul care găzduiește centrala termică și tocătorul, fără să mai iasă vreodată de acolo. Astfel, în partea opusă intrării în centrală mai există o ușă, pe unde este evacuată cenușa rezultată, și care duce exact spre zona locuinței minorului și unde anchetatorii au găsit probe.

Joi seara, adolescentul și-ar fi recunoscut fapta și a fost dus la locul crimei pentru reconstituire. Se pare că după ce l-ar fi omorât pe bărbat, minorul i-a aruncat cadavrul în flăcările incineratorului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.