Secretarul general al PNL: După ce regimul Dragnea a dat cu gaze împotriva românilor nevinovați, a venit ciomăgeala adevărului

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău, a afirmat, pe Facebook, că „regimul Dragnea”, după ce a dat cu gaze împotriva românilor la mitingul Diasporei, a început tirada de minciuni și dezinfomări „neruşinate”. Liberalul bistrițean precizează că Opoziţia va face tot posibilul pentru aflarea adevărului despre represiunea din 10 august.

 

„Adevărul trebuie aflat până la capăt. După ce regimul Dragnea a dat cu gaze împotriva românilor nevinovați, acum dă cu minciuni și dezinformări nerușinate. După ciomăgeala fizică a manifestanților pașnici, a venit ciomăgeala adevărului, a evidenței și a bunului simț.

După ce au dispărut din spațiul public în urma reprimării brutale a manifestației de protest din 10 august, tartorii din PSD-ALDE au trimis la înaintare câțiva trepăduși care fac declarații după principiul „hoțul strigă hoții”. Mai au puțin și vor fi în stare să mintă cu seninătate că președintele Iohannis și Opoziția ar fi reprimat manifestația din 10 august sau chiar să debiteze că manifestanții, altminteri pașnici, s-ar fi lovit și gazat singuri. La câte minciuni apocaliptice au spus, sunt capabili de orice alte scenarii ale dezinformării”, a scris Robert Sighiartău pe pagina sa de Facebook.

Deputatul bistrițean mai spune că liderul PSD Liviu Dragnea și acoliții lui nu pot înțelege sau se fac doar că nu înțeleg faptul că „minciuna grosolană patentată de Ceauşescu şi continuată de Iliescu” nu va fi crezută de o Românie care este stat membru al UE şi NATO.

„Ce nu înțeleg sau se fac că nu înțeleg Liviu Dragnea și clica lui de marionete este că minciuna grosolană – patentată de Ceaușescu și continuată de Iliescu – nu mai ține într-o Românie membră UE și NATO, în plină eră a tehnologiilor avansate, cu tot mai mulți oameni de toate vârstele, femei și bărbați care resping cu putere acapararea țării de o gașcă de satrapi, analfabeți și incompetenți.

România nu trăiește încă ruptă de civilizația, tehnologia și libertatea occidentale. Au aparut în spațiul public multe probe video și mărturii zdrobitoare care arată brutalizarea manifestanților pașnici, demontează minciuni și dezvăluie ceea ce par a fi tot mai evident diversiuni ale celor care au organizat și executat reprimarea. În fața acestor evidențe cu imagini și sunet, cu mărturii asumate ale manifestanților pașnici, argumentele diversioniste ale echipei de zgomote patronată de Dragnea se prăbușesc ca un castel de nisip. Și e doar începutul”, a scris secretarul general al PNL.

Potrivit acestuia, adevărul despre represiunea din 10 august și responsabilii ei „trebuie aflat până la capăt, pentru a li se face dreptate tuturor celor care au avut de suferit și pentru sănătatea democrației românești”.

„PNL, împreună cu colegii din Opoziție, va face tot posibilul, cu mijloace parlamentare, democratice și constituționale pentru aflarea acestui adevăr”, a mai precizatt Robert Sighiartău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.