Sorin Hangan: ”Suntem în luna aprilie şi nu avem buget. E o premieră pentru Consiliul Local Bistriţa!”

Consilierul municipal Sorin Hangan se arată îngrijorat de faptul că deși este deja luna aprilie, bugetului municipiului Bistrița pe anul în curs nu a fost încă adoptat, precizând că acest lucru ar putea întârzia derularea unor investiții.

Președintele Partilului Național Liberal Bistrița, Sorin Hangan, afirmă că e pentru prima dată când municipiul Bistrița nu are buget în luna aprilie.

Suntem în luna aprilie şi nu avem buget. E o premieră pentru Consiliul Local Bistriţa. Îmi imaginez cum sunt pregătite documentele pentru licitaţiile privind investiţiile din acest an. Luna mai – iunie documentaţii de proiectare, iar pe la sfârşit de an, cele pentru execuţie, asta dacă nu sunt contestaţii. Unii ar zice că trebuie să ne bucurăm că actuala conducere nu mai poate realiza până la alegeri mare lucru. Nu mă bucur deloc. În toţi aceşti ani am cerut să se facă, nu să nu se facă. Atâta doar că lucrurile nu merg înainte. Toate scârţâie, PSD-ul e mai mult preocupat de cine să le fie candidat şi lucrurile sunt blocate şi politic”, consideră liberalul Sorin Hangan.

Liberalul bistrițean consideră că atât actualul primar Ovidiu Crețu, cât și viceprimarul Cristian Niculae trebuie să plece.

Din punctul meu de vedere lucrurile sunt clare. Ovidiu Creţu împreună cu Cristian Niculae trebuie să plece. Nu mai au niciun argument. Bani au fost, bani europeni sunt şi astăzi, iar noi stăm pe loc. Alte oraşe sunt deja cu câteva decenii în faţa noastră pentru că în aceşti zece ani au făcut treabă. Timpul vostru a expirat.. E timpul nostru”, a mai adăugat Hangan.

În ceea ce privește bugetul municipiului Bistrița, acesta se află în prezent în procedura de consultare publică, urmând ca în ședința ordinară din această lună să fie supus aprobării.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.