Tânăr din Bistrița, agresiv cu fosta iubită! Ce i-au făcut polițiștii

Un tânăr din Bistrița a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, din cauză că și-a agresat fosta iubită. Polițiștii au fost înștiințați despre ceea ce i s-a întâmplat tinerei, de mama acesteia. Femeia le-a mai mărturisit oamenilor legii că fata a fost obligată să urce în autoturismul tânărului, după care s-au făcut nevăzuți.

 

Poliția a fost sesizată, miercuri seara, de către o femeie de 41 de ani din localitatea Viile Tecii, cu privire la faptul că fiica sa în vârstă de 21 de ani ar fi fost lovită de fostul concubin, un tânăr de 28 de ani din cartierul bistrițean Viișoara, în timp ce se afla în fața unui local situat în municipiul Bistrița. Mai mult, fata a fost urcată împotriva voinței ei într-un autoturism, după care cei doi au plecat într-o direcție necunoscută.

În urma măsurilor întreprinse de polițiștii bistrițeni, tânărul bănuit de comiterea faptelor a fost depistat pe o stradă din municipiul Bistrița, în autoturismul condus de acesta fiind identificată și tânăra de 21 de ani din Viile Tecii, motiv pentru care cei doi au fost conduși la sediul unității de poliție, pentru lămuriri„, a declarat Virginia Pîrlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Joi, față de tânărul din Viișoara a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale, pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și loviri sau alte violențe, fiind reținut pentru 24 de ore.

Acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.