Tânăr din Bistrița, reținut pentru înșelăciune! A cumpărat câteva sute de oi din Vâlcea și a „uitat” să le plătească

Un tânăr din Bistrița a fost reținut, luni, de polițiști pentru comiterea unei înșelăciuni. Acesta le-a convins pe două femei din Vâlcea, în urmă cu mai bine de un an, să îi vândă peste 200 de oi, contra 28.000 de euro, bani pe care nu i-a mai achitat vreodată. 

 

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale, din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, l-au prins și reținut pentru 24 de ore pe un tânăr de 27 ani, din localitatea aparținătoare municipiului Bistrița, Viişoara, pe care îl cercetează pentru comiterea unei înșelăciuni.

Potrivit polițiștilor, în cursul lunii martie 2018, tânărul ar fi indus în eroare două persoane din Băile Olăneşti, județul Vâlcea, cu privire la faptul că este beneficiarul unui proiect şi urmează să primească un sprijin financiar în sumă de 48.000 euro. Bistrițeanul le-a convins pe cele două să-i vândă 216 ovine, în schimbul sumei de 28.000 euro, bani pe care nu i-a achitat până în prezent.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă de Biroul de Investigaţii Criminale în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale și recuperării prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.