Tânăra din Bistrița care a încălcat de două ori arestul la domiciliu, a ajuns după gratii

O tânără din Bistrița a ajuns în arest preventiv în Penitenciarul Gherla, după ce a fost depistată în două rânduri, de polițiști și jandarmi, că a nu a respectat măsura arestului la domiciliu impus de instanță. Tânăra este trimisă în judecată pentru tâlhărie calificată.

 

O tânără  de 20 de ani din Bistrița, care a încălcat de două ori consecutiv măsura arestului la domiciliu,  ultima dată pe 22 aprilie, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Arestarea preventivă a fost dispusă ca urmare a sesizărilor motivate, formulate de polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare la data de 8 aprilie, respectiv 22 aprilie 2020, întrucât aceasta a încălcat cu rea-credință măsura preventivă dispusă„, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BIstriața-Năsăud.

Astfel, Judecătoria Bistrița a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile, față de tânăra de 20 de ani, din Bistrița, cercetată pentru infracțiuni contra patrimoniului.

Aceasta a fost depusă în Penitenciarul Gherla, Secția Cluj-Napoca, în baza mandatului de arestare preventivă emis de către Judecătoria Bistrița.

Despre acest subiect, Realitatea de Bistrița a scris AICI:

Bistrițeancă în arest la domiciliu, găsită de jandarmi la 4 km de casă! Nu e la prima abatere

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.