Tânără din Columbia, dată în consemn la frontiere de polițiștii bistrițeni, prinsă în Vama Giurgiu! Este anchetată pentru înșelăciune

O tânără din Columbia, cercetată de polițiștii bistrițeni într-un dosar de înșelăciune și dată în consemn la frontiere, a fost prinsă în Vama Giurgiu. Columbianca este suspectată că ar fi înșelat-o pe angajata unei case de amanet din Bistrița și a reușit să sustragă 3.600 de dolari.

  

O tânără în vârstă de 29 de ani, cetățean columbian, a fost depistată, duminică 4 august, în Vama Giurgiu de către polițiștii de frontieră, după ce a fost dată în consemn de către polițiștii din Bistrița. Columbianca este cercetată într-un dosar de înșelăciune.

Din cercetările efectuate până în prezent, a reieșit faptul că la data de 22 iulie a.c., în timp ce se afla într-o casă de amanet din Bistrița, femeia de 29 de ani i-ar fi solicitat angajatei să-i schimbe suma de 5.000 de dolari, după care, i-ar fi cerut să efectueze alte tranzacții, cu scopul de a-i distrage atenția, moment în care ar fi sustras suma de 3.600 de dolari„, declară Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au recuperat prejudiciul creat în urma înșelăciunii și l-au restituit persoanei păgubite. Oamenii legii continuă cercetările, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a tinerei din Columbia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.