Trebuiau să stea în izolare la domiciliu, dar au avut chef de plimbări! Au ajuns în carantină și mai scot și bani din buzunare

0
1

Doi tineri din comuna bistrițeană Telciu au fost depistați de polițiști încălcând măsura izolării la domiciliu. Cei doi au fost amendați și duși în carantină instituționalizată, motiv pentru care vor suporta și costurile acesteia. 

 

La data de 27 mai a.c., ora 03.00, cu ocazia activităților de patrulare desfășuarte, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud l-au depistat și legitimat pe un tânăr de 30 de ani, din satul Telcișor, ocazie cu care au constatat faptul că acesta a încălcat măsura izolării la domiciliu. Tânărul a fost depistat la aproximativ 3 km distanță de locuință. A fost sancționat contravențional și plasat în carantină instituționalizată, sub pază.

Tot în această dimineață și tot în Telcișor, cu ocazia acțiunilor de monitorizare a traficului rutier, polițiștii au oprit un autoturism care circula prin localitate. Cu ocazia verificărilor, a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din localitate, care era pasager în autoturismul oprit pentru control. Acesta avea obligația de a nu părăsi locația stabilită, încălcând astfel măsura izolării la domiciliu impusă. A fost sancționat contravențional și plasat în carantină instituționalizată, sub pază.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.