Trei accidente rutiere în Bistrița-Năsăud, pe fondul neatenției

Trei accidente rutiere au avut loc, duminică, în decurs de o oră, printre victime numărându-se și un băiețel de 9 ani. Din fericire, victimele au scăpat cu răni ușoare. Evenimentele s-au produs pe fondul neatenției celor implicați.

 

Primul accident rutier a avut loc în localitatea Telciu, pe DN 17 C, unde un copil de 9 ani a fost lovit de o mașină. Băiatul circula cu bicicleta pe acostament, dar la un moment dat a intrat pe partea carosabilă fără să se asigure și a fost suprprins și accidentat de un autoturism, condus de un bărbat de 65 de ani din județul Maramureș.

Copilul a fost găsit de echipajele medicale SMURd conștient, prezentând multiple excoriații și o fractură de membru inferior.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

După circa 40 de minute, în Bistrița-Năsăud a avut loc un al doilea accident rutier, de data aceasta în localitatea Coldău, pe DN 17. Două autoturisme au intrat în coliziune, din cauza neatenției celor doi șoferi.

Astfel, șoferul uneia dintre autoturisme, bărbat de 39 de ani din județul Suceava, ar fi efectuat un viraj la stânga fără să se asigure corespunzător, moment în care a fost colizionat de un alt autoturism, care era angajat în efectuarea unei manevre de depășire neregulamentară, condus de un bărbat de 44 de ani din Cluj-Napoca.

Accidentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

 

Concomitent cu accidentul din Coldău, a avut loc unul și în Bistrița Bîrgăului, pe un drum forestier, unde o femeie de 74 de ani, care circula pe acostament, a fost lovită de o autoutilitară, conduă de o femeie de 52 de ani.

Echipajele de prim ajutor au găsit victima conștientă, cu cu un traumatism cranio-cerebral și multiple excoriații. Aceasta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare.

Șoferița a fost testată alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.