Trei fetițe din localitatea bistrițeană Coșbuc, transportate la un spital din Cluj-Napoca

Trei fetițe din comuna Coșbuc, județul Bistrița-Năsăud, au fost transportate în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o unitate medicală din Cluj-Napoca după ce acestora li s-a făcut rău. Se pare că mama fetițelor le-ar fi făcut acestora baie și le-ar fi spălat pe copile cu o substanță chimică.

Întregul incident s-a produs puțin după miezul nopții, în comuna Coșbuc. Trei fetițe au acuzat dureri puternice de cap după ce mama lor le-ar fi făcut baie și le-ar fi spălat pe cap utilizând o substanță chimică.

Având în vedere că fetițele au început să acuze dureri de cap, a fost solicitată intervenția echipajelor medicale. La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud. Când au ajuns la locul solicitării, medicii au constatat că este vorba despre 3 fetițe, cu vârste de 6, 8 și 11 ani.

Potrivit managerului Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, Annabella Muzsi, acestea ”au fost spălate pe cap cu o soluție chimică neprecizată. După măsurile de stabilizare întreprinse la fața locului, toate cele trei fetite au fost transportate și predate la Unitatea de Primire Urgențe Pediatrie Cluj-Napoca”.

Și polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a lămuri toate circumstanțele în care s-a produs acest incident.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.