Un adolescent din Bistrița-Năsăud, sub control judiciar, pentru mai multe furturi din locuințe

Un adolescent în vârstă de 16 ani din județul Bistrița-Năsăud a fost reținut, după ce ar fi comis mai multe furturi din locuințe. Ultima sa acțiune a avut loc chiar în urmă cu două zile. Procurorul a decis să îl pună pe băiat sub control judiciar.

 

Duminică, polițiștii din Bistrița-Năsăud au fost sesizați despre comiterea unui furt dintr-o locuință de pe raza localității Piatra.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat în aceeași zi, un tânăr de 16 ani, din aceeași localitate, bănuit de comiterea faptei. Adolescentul ar fi furat dintr-o locuință un telefon mobil și aproximativ 2.000 lei. Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, prejudiciul cauzat a fost recuperat parțial.

Conform sursei citate, tânărul este cercetat acum și pentru faptul că, în cursul lunii septembrie 2018, ar fi comis un alt furt dintr-o altă locuință de pe raza localității Piatra. Drept urmare, acesta a fost reținut, marți, pentru 24  ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Adolescentul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, cu propunerea luării unei măsuri preventive. În final, procurorul de caz a decis punerea acestuia sub control judiciar pentru 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.