Un băiețel de 4 ani din Bistrița-Năsăud, lovit de un microbuz

Un băiețel în vârstă de 4 ani a fost accidendat, sâmbătă, de un microbuz, într-o localitate din județul Bistrița-Năsăud. Se pare că micuțul a fost lăsat nesupravegheat câteva momente, astfel că a ieșit în fugă dintr-o curte și a ajuns pe șosea. Acesta a fost rănit, însă viața nu îi este pusă în pericol.

Un accident a avut loc în jurul amiezii în localitatea bistrițeană Șintereag, unde un copilaș de doar 4 ani a fost lovit de un mizrobuz de marfă. Lăsat câteva momente nesupravegheat de părinți, băiețelul a țâșnit dintr-o curte și a ajuns pe șosea, unde a fost suprins și accidentat de autovehicul, condus de un șofer în vârstă de 22 de ani, care circula regulamentar.

La fața locului s-a prezentat un echipaj SMURD de prim ajutor, care l-a stabilizat pe copil, ulterior acesta fiind predat unui echipaj de terapie intensivă mobilă și transportat la Spitalul Județean de Uregnță Bistrița. Din fericire viața micuțului nu a fost în pericol, acesta prezentând o suspiciune de fractură de membru inferior, precum și multiple excoriații.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.