Un accident rutier a avut loc în localitatea bistrițeană Nepos, unde un pieton a fost lovit de un autoturism. Victima a decedat.

 

 

Un echipaj de prim ajutor și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD  intervin în localitatea Nepos unde un pieton a fost accidentat de un autoturism. 

Victima este în stop cardio respirator, au fost începute manevrele de resuscitare imediat ce s-a ajuns la locul indicat.

UPDATE: 

Din pacate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul bărbatului în vârstă de aproximativ 46 de ani nu a răspuns protocolului de resuscitare, medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD fiind nevoit să îi declare decesul la locul accidentului, potrivit informațiilor transmise de ISU Bistrița-Năsăud.

 

UPDATE 2: 

Conform primelor verificări, efectuate la fața locului de către polițiștii din Năsăud, a rezultat faptul că, pe drumul național 17D, o femeie în vârstă de 48 de ani, din Maieru, care conducea un autoturism pe raza localității Nepos, pe direcția Maieru-Năsăud, ar fi acroșat un bărbat în vârstă de 46 de ani, din localitate, care s-ar fi deplasat pe marginea drumului. În urma accidentului, din nefericire, pietonul a decedat.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultat fiind negativ. 

Polițiștii rutieri din Năsăud vor continua cercetările pentru a lămuri cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.