UPDATE: Băiețel de 9 ani, lovit de un autoturism, într-o comună din Bistrița-Năsăud! A fost transportat de urgență cu un elicopter SMURD la Mureș

Un băiețel dintr-o comună din Bistrița-Năsăud, în vârstă de 9 ani, a fost accidentat, în urmă cu puțin timp, de un autoturism. Accidentul a avut loc pe o stradă laterală din localitatea Rodna,  unde băiatul a pătruns pe stradă cu sania de pe un derdeluș, moment în care a fost suprins de un autoturism condus de un bărbat din aceeași localitate.

 

Din primele informații, la locul accidentului a intervenit un echipaj al SVSU Rodna, care au acordat primul ajutor copilului.

Potrivit ISU Bistrța-Năsăud, în urma accidentului, băiatul s-a ales cu un traumatism cranio- cerebral și există suspiciuni că ar fi suferit și o fractură  de membru superior. Acesta a fost preluat de către un echipaj SMURD din Sîngeorz-Băi.

UPDATE: 

Se pare că băiatul prezintă episoade de pierdere a cunoștinței.

Din ultimele date transmise de ISU Bistrița-Năsăud, acesta va fi preluat de către un echipaj de  Terapie Intensivă Mobilă, solicitat în sprijin și va fi transportat la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea investigațiilor medicale.

UPDATE 2  : 

Condiția copilului lovit de mașină în localitatea Rodna, se pare că este una destul de gravă, fiind solicitat un elicopter SMURD de la Târgu Mureș, unde acesta va fi transportat la un spital de specialitate. Copilul va fi preluat de elicopter, din orașul Năsăud.

UPDATE 3:

Accidentul a avut loc pe o stradă laterală de pe raza localității Rodna. DIn primele verificări se pare că băiatul a pătruns pe stradă cu sania de pe un derdeluș, moment în care a fost accidentat de un autoturism condus de un bărbat de 21 de ani, din Rodna. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă„, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.